Dit is wat we doen.

(Spoiler: zowat alles wat met drank en events te maken heeft).

1. we plannen.

Hoeveel drank je nodig hebt. Welke drank dat dan moet zijn. Aan hoeveel togen die drank geserveerd wordt, en hoe we die togen leuk kunnen aankleden. We bepalen soorten en aantallen. Glazen, ijsblokjes, rietjes, citroenschijfjes—alles wat je kan bedenken. En nog meer dan dat.

2. we bestellen.

Eens onze plannen op tafel liggen, bestellen we wat je nodig hebt. We regelen het contact met leveranciers, ontfermen ons over de stock. Met ons eigen stockprogramma hebben we altijd de juiste cijfers en transfers bij de hand. Zo verzekeren we dat alles op de juiste plaats terechtkomt. En in de juiste frigo’s. Want jawel, ook die frigo’s hebben we geregeld.

3. we regelen mensen.

Voor achter de toog, in de zaal of op stand-by. Aan de ingang, bij de security of aan de promostand. Welke profielen je ook nodig hebt, wij zorgen voor een team dat van aanpakken weet. We regelen hun planning en takenpakket, en zorgen dat de grote dag vlekkeloos verloopt.

4. We bouwen op en breken af.

Togen installeren, decoratie ophangen, frigo’s vullen en nadien weer alles opruimen en afbreken. Alles wat praktisch is, pakken we aan. Zodat jij je kan focussen op wat echt telt: genieten van je geweldige event.

Ook jouw event kunnen we van drank en sfeer voorzien.