Onze cases.

We kunnen je veel vertellen over wat we allemaal kunnen, maar we laten het je liever zien.

Belevingen zijn nogal ons ding. En dat van onze klanten.

Rave Rebels

First in Line zorgt ervoor dat bezoekers op het grootste ravefestival van België nooit dorst zullen hebben. Met onze snelle en efficiënte drankvoorziening kan je 14 uur lang onbeperkt genieten van je favoriete drankjes. We installeren de bars, zorgen ervoor dat de frigo’s goed gevuld zijn, en verzorgen de bediening tijdens de rave. Ook staan we in voor de afbraak van de bars nadien. 

Moose bar XXL

Hey, wir woll’n diese halben Liter seh’n. Wie zin heeft in een onvergetelijke après-ski en een verfrissende pint kan door First in Line helemaal losgaan bij Moose Bar XXL! Onze crew staat klaar om non-stop halve liters te serveren. Dus trek je mooiste Lederhosen of Dirndl aan en laat je meeslepen door de gezellige après-ski sfeer! Is je glas leeg? Geen zorgen! Dankzij ons kun je gemakkelijk nieuwe bonnen halen.

Zillion

Of je nu tot de jonge, nieuwe garde behoort of bij team “dat is van in mijnen tijd” zit, dit feest wil je absoluut niet missen. First in Line zorgt ervoor dat de Zillion Parties aan al je verwachtingen voldoen. Geef je ogen de kost aan dit unieke spektakel.

Foute party

Smeer je stembanden maar goed, want op de Foute Party word je verwend met de allerbeste allerfoutste meezingers. En als het gaat om een vlotte entree bij de ticketcontrole, een efficiënte doorstroming aan de kassa en snelle bediening aan de bar, dan zorgt First in Line voor dit alles.

Graspop metal meeting

Behoefte aan een korte pauze van het headbangen? Op Graspop Metal Meeting kun je zonder zorgen bij elke bar je favoriete drank bestellen, allemaal dankzij First in Line. Wij beheren de volledige drankvoorraad. Met ons eigen voorraadsysteem houden we nauwkeurig elke overdracht van drank van de ene bar naar de andere, van de voorraad naar de bar, en omgekeerd, goed in de gaten. Ga goed gehydrateerd terug de moshpit in!

Dreamville Tomorrowland

Laat de Tomorrowland-vibe niet los op Dreamville met de uitstekende bar bediening van First in Line. Onze crew staat paraat om alle festivalgangers te bedienen van hun favoriete snacks en drankjes op de meest betoverende festivalcamping van België.

Night of The Proms, summer edition

Geniet jij ook zo van frisse zeelucht terwijl je je uitleeft op fantastische muziek? Dan kon je simpelweg niet ontbreken bij de NOTP Summer Edition 2023. Ook First in Line was een onmisbaar onderdeel van deze geweldige zomereditie van Night of the Proms. FIL was verantwoordelijk voor de eco-cups/herbruikbare bekers, vlotte bediening aan de bar, de op- en afbouw van de bars, het regelen van smaakvolle foodtrucks om je trek te stillen en het deskundige kassapersoneel.

Joe singalong

Wie Joe singalong zegt, zegt een goed feestje en wie een goed (geregeld) feestje zegt, zegt First in Line!

De overvloed aan FIL-crew zorgt ervoor dat je moeiteloos door de ticketscan gaat, vlot je bonnetjes verkrijgt aan de kassa, snel een verfrissend drankje kunt bestellen aan de bar, en tot slot zorgen onze runners ervoor dat jouw dichtstbijzijnde bar nooit zonder drank komt te zitten. Het verbaasd je waarschijnlijk ook niet dat deze toppers de vele bars ook opbouwden en nadien weer zorgvuldig afbraken.

amber broos

Amber Broos

Toch iets meer fan van de technowereld en de zwaardere beats? Je bent niet alleen, want ook onze crew kan techno en Amber Broos heel erg waarderen en appreciëren. Je zal ze overal zien meebewegen op de zalige beats, zowel achter de bar, bij de kassa, bij de ticketscan en tussen de frigo’s. Ze zorgen ervoor dat alles vlekkeloos verloopt, zodat jouw avond onvergetelijk wordt.

I love the 90’s

Ben jij een 90s liefhebber? Dan zal ons FIL-team je zeker opmerken tijdens het geweldige feest dat je meeneemt op een nostalgische reis met de fantastische muziek van de jaren 90. Onze kassa-crew ontvangt je met een glimlach en zorgt ervoor dat je klaar bent voor een avond waarop je je weer 20 voelt. Laat je nadien gaan op de dansvloer en bestel moeiteloos je drankje bij de trendy bar-crew van FIL. En maak je geen zorgen, je favoriete drankje wordt tijdig bijgevuld door onze runners, die ervoor zorgen dat jouw dichtstbijzijnde bar niet zonder valt en jij dus kan blijven hydrateren 😊

Sunrise

Wil jij de aftrap van het festival seizoen niet missen?

Mis de start van het festivalseizoen niet! FIL is er helemaal klaar voor om samen met jou een onvergetelijk openingsweekend te beleven en het festivalzomer in stijl te beginnen. Bij FIL kun je rekenen op verfrissende drankjes aan de bar.

The Qontinent

Ben je eerder gecharmeerd van meerdaagse festivals met krachtige muziekstijlen? Dan treffen we je waarschijnlijk aan op The Qontinent. Dit evenement hanteert een volledig cashless systeem, wat betekent dat je bij onze goedlachse barcrew alleen je bandje hoeft te laten scannen om moeiteloos te genieten van een verfrissend drankje.

Charlotte De Witte

De techno-queen levert betoverende beats gedurende de hele nacht. Aan de andere kant staat First in Line garant voor een vlotte service bij de inkomscan, de kassa en de bar. Achter de schermen neemt First in Line de volledige organisatie van de productie van het techno-evenement van het jaar op zich. Ze bouwen de bars voor je op, zorgen ervoor dat je drankjes al gekoeld zijn vóór het evenement begint, houden de koelkasten op tijd bijgevuld, beheren de gevonden voorwerpen zodat elk voorwerp weer terecht komt bij zijn/haar trouwe eigenaar, en zorgen er uiteindelijk voor dat de bars efficiënt worden afgebroken, zodat niemand hoeft te weten dat ze het beste techno feest hebben gemist.

The Warehouse Projects

Electronische beats liefhebber, zonder al te kieskeurig te zijn? Dan is ons uitgebreide scala aan rave parties op industriële locaties vast iets voor jou. The Warehouse Projects staat garant voor een nacht vol belevenissen, terwijl First in Line ervoor zorgt dat je nergens in de rij hoeft te staan. Frisse pint in de hand en genieten!

Highlight Festival

De Ieperse velden worden begin september omgetoverd tot een heerlijk festival-paradijs! Op dit event kan je onze crew terugvinden in de VIP tent! Bar, bediening, afruim én afwas. We doen het allemaal met evenveel enthousiasme om de VIP-gasten de beste tijd van hun leven te geven.

Radar Event Hall

Van een oldschool uitverkochte Cherry Moon tot een privéfeest. In Radar Event Hall in Lokeren verzorgen we de bar, afruim, stock, toiletbeheer en stewards. Je vindt ons in elke hoek van de zaal terug 😉

Cirque Magique

Magische taferelen aan het kasteel van Bossuit in Avelgem. Op deze prachtige locatie tappen wij vollenbak pintjes, heerlijk genieten samen met de festivalbezoekers. Met de zon op ons gezicht scannen we jouw ticket en wensen we je een prachtige dag toe,  helpen wij jou vlot aan je favoriete drankje en verkopen wij je drankbonnetjes zonder lange wachtrijen.